Saddle River Retreat

The backyard of this beautiful home was an open space that was just perfect for the ultimate backyard retreat! The homeowners were seeking a tranquil flowing design that blended seamlessly with their wooded backyard and focused on relaxation for the time that their college aged sons were away and entertaining when the family was all together! With a graceful pool that includes a triple waterfall, fire element and lounging sundeck the mood is set for outdoor enjoyment! The outdoor kitchen and pavilion were designed to work in tandem so the cook and the guests can both enjoy the party!

– Before –

– After –


A Woodcliff Lake Home Is Transformed Into a Destination Space

By redesigning its existing patio into an expanded dining and lounging space, this Woodcliff Lake home realized the full potential of its already-gorgeous backyard. With the addition of a fire pit, the yard can even be used well into the fall, making it a comfortable destination space nearly year-round.

– Before –

– After –


Total Transformation of Front and Rear Yards in Oradell

The addition of a new front porch and a deck renovation led the owners of this Oradell home to embark on a complete transformation of their front and rear yards, guided by Joe Tuttle of Borst Landscape and Design.

Work in the front yard included a new entry drive, natural stone walls and landscaping.

In the rear of the house, a new pool with spacious entertainment space, outdoor kitchen, fireplace and extensive landscaping work in concert to create an outdoor space that is welcoming and ready to serve family and guests alike.

– Before –

– After –


Allendale Family Relaxes in Resort Style

When an Allendale family needed their backyard to accommodate family fun, large family gatherings and an overall sense of resort style relaxation they called in the Borst team! The pool is positioned to take full advantage of the large bluestone patio that works in harmony with the covered patio. Lush plantings with bright pops of color and peaceful seating areas placed throughout complete the magnificent space.

– Before –

– After –